International Paint

International Paint levert alle verfmaterialen geschikt voor uw boot, antifouling, aflakken en vernissen, die uw boot langdurig beschermen en verfraaien.

Dankzij antifouling groeien schelpdieren en waterorganismen niet vast aan uw boot. Ook de duurzame verfsystemen zorgen ervoor dat je boot beschermd blijft, doordat ze osmose bestrijden. Deze zijn overigens geschikt voor boven en onder de waterlijn.

Een belangrijk punt van International Paint is dat ze bij het ontwikkelen van hun producten altijd rekening houden met de natuurlijke invloeden van buitenaf, die schade kunnen aanbrengen aan je boot of invloed hebben op de houdbaarheid hiervan. Denk bijvoorbeeld aan water, wind, de temperatuur, zonlicht, ijs, de luchtvochtigheid en zout. Daarom houden de makers zich bezig met het optimaliseren van de producten onder invloed van de omgevingsfactoren, zodat je als watersporter goed en efficiënt wordt ondersteund bij het onderhoudsproces.

Een gemiddelde verfsamenstelling van International Paint kan dan ook tot twintig verschillende componenten bevatten, om de strijd tegen de elementen voor langere tijd met succes te doorstaan.

International Paint is in 1881 opgericht in Engeland, Newcastle. Het bedrijf blijft zich continue verder ontwikkelen om oplossingen te vinden voor het beschermen en verfraaien van diverse vaartuigen.

In tientallen jaren heeft International Paint bekendheid verkregen door de hoge kwaliteit en duurzame producten. De producten worden inmiddels over de hele wereld verkocht en ze zijn niet meer weg te denken in onze wereld van de watersport.

International Paint is onderdeel van Akzo Nobel, de grootste verffabrikant ter wereld.


Website International