Webasto Marine

Indel Webasto Marine is de naam die ze bij Webasto gebruiken voor het leveren van comfortproducten, zoals koelkasten, vriezers en boilers. Door het brede assortiment is er voor elke ruimte een passende oplossing.

Indel Webasto Marine levert u de volgende merken: Webasto (kachels), Isotherm en Indel (boilers en koelkasten).

Kachels hebben een lange traditie bij Webasto. Al meer dan 80 jaar staan we voorop met de ontwikkeling van brandstof gestookte verwarmingstechnologie. Elke dag vertrouwen toonaangevende autofabrikanten en scheepsbouwers op het geavanceerde design en de technologie van onze Webasto verwarmers.

De Webasto luchtverwarmers vormen al jaren een groot succes. Het behaaglijke klimaat dat op je boot tot stand komt, zorgt ervoor dat je extra kunt genieten. Daarbij is een goede kwaliteit natuurlijk van belang, maar dat betekent niet dat ze bij Webasto achterover leunen. Innovatie van de technieken kan altijd beter.

Isotherm boilers koelkasten zijn al jarenlang garantie voor kwaliteit.

Boilers: Isotherm boilers leveren uitstekende prestaties bij waterverwarming dankzij de dikke isolatie en het slimme ontwerp. De warmtewisselaar van het motorwater en het elektrische verwarmingselement zijn in het laagste deel van de tank geplaatst waar het water het koudste is, waardoor het water in de tank  gelijkmatig verwarmd wordt . De water in en uitlaten zijn speciaal ontworpen om de vermenging van koud en warm water te beperken.

Koelkasten: Isotherm koelkasten en vriezers zijn het resultaat van zorgvuldig onderzoek. Marine koelkasten werken onder moeilijke omstandigheden: Ze moeten heftige bewegingen kunnen weerstaan, geruisloos werken, volledig betrouwbaar zijn en misschien wel het allerbelangrijkste: de accu's minimaal belasten.


Website Webasto